Schrijf je boek in 1 jaar : een boek vol inspirerende en praktische schrijf- en uitgeeftips - Hoogerwaard, Jet, ....-; Shanti, Michelle, ....-; Zirkzee, Jacqueline, ....- (Bodegraven : Paris Books, 2019)
In een jaar een boek schrijven en publiceren, kan dat? Ja, dat kan! Lente, zomer, herfst, winter: vanaf nu is elk seizoen jouw schrijfseizoen. Begin wanneer je wilt en gebruik dit boek als leidraad en inspiratie tijdens het jaar van jouw boek. Drie schrijfprofessionals nemen jou vanuit hun eigen expertise mee in het schrijfproces. Onderhoudend, kort en krachtig komt alles aan de orde waar je als schrijver inspiratie uit haalt dan wel tegenaan loopt. Over wat schrijven zo bijzonder maakt en wat een goed manuscript is, tot jouw rol als schrijver bij het uitgeven en de promotie van je boek.
Keywords: Literaire techniek