Leren met Skip : Kleuren - Loman, Sam, ....- (Hasselt : Clavis, 2021)
Katertje Skip mag opa helpen in de tuin. Ze geven de plantjes water, voeren de vogels, plukken bessen en bloemen en schilderen het tuinhuisje. Terwijl ze samen bezig zijn, leert Skip heel veel kleuren. Prentenboek met vriendelijke illustraties in zachte kleuren. Vanaf ca. 2,5 jaar.
Vanaf 2.5 jaar
Keywords: Kleuren; Prentenboeken