Leren met Skip : Welterusten - Loman, Sam, ....- (Hasselt : Clavis, 2021)
Als katertje Skip van mama zijn laatste hapje krijgt, weet hij precies wat er daarna gaat gebeuren. Na een laatste keer spetteren in bad, het laatste tandje poetsen en de laatste bladzijde van het verhaaltje, gaat Skip heerlijk slapen. Prentenboek met vriendelijke illustraties in zachte kleuren. Vanaf ca. 2,5 jaar.
Vanaf 2.5 jaar
Keywords: Slapen