Team geluk : Versterk je positieve krachten en die van de groep - Bormans, Leo, 1954- ([s.l.] : Lannoo, 2018)
Team Geluk, versterk je positieve krachten en die van de groep. Je werkt soms in groepen (werk, school, vereniging, gezin...) en wilt daarin nog meer de positieve kracht van elk lik én van de groep kansen geven? Dat kan. Leo Bormans is daarbij graag je gids. Dit spel is gebaseerd op jarenlange ervaring en recent wetenschappelijk onderzoek. We hoeven geen nieuwe vaardigheden te leren. Het gaat erom alle aanwezige positieve krachten te herkennen, te benoemen en te versterken. Zo wordt één en één inderdaad drie. De methodiek? Positief roddelen en reflectie omzetten in actie. Je kunt meteen aan de slag met de 56 kaarten vol inspirerende inzichten en eenvoudige activiteiten waar elk team, elk teamlid en elke groep mensen die op de een of andere manier samenwerken beter van worden.
Keywords: Ontwikkelingsspelen