Een kleine kerstboom met een grote droom - Van der Veen, Kim, ....- (Groningen : Uitgeverij Palmslag, 2021)
Aan de rand van een klein, gezellig dorpje, groeien ieder jaar prachtige dennenbomen. In de weken voor kerst is de verkoop van de bomen in volle gang. En iedereen wil natuurlijk de mooiste, grootste en meest groene boom. Maar tussen al die bomen valt er één boompje wat weg. Hij staat er al jaren maar blijft klein van stuk en de meeste kopers zien hem niet eens staan. Toch gaat hij hoopvol het feestseizoen in. Zal hij weer achterblijven? Of zal hij dit jaar eindelijk een echte kerstboom worden?
3-5
Keywords: Prentenboek; Kerstmis