Appels te koop - Bin, Liu, ....-; Song, Dan, ....- (Hasselt : Clavis Uitgeverij, 2021)
Beer en Konijn vinden een boom met lekkere appels. Misschien kunnen ze de appels plukken en verkopen? Maar zijn alle appels wel even lekker? Even proeven, tot alle appels op zijn. Een grappig en zacht verhaal over appels proeven en proeven en proeven en proeven. Voor gezonde snoepers vanaf 4 jaar.
3-5
Keywords: Prentenboeken. -- Eten - Drinken