Een miljoen biljoen Kerstmannen - Motai, Hiroko, ....-; Maijala, Marika, ....- (Hasselt : Clavis Uitgeverij, 2021)
Lang geleden was er maar één Kerstman. Maar er kwamen steeds meer ouders en steeds meer kinderen en steeds meer cadeautjes, dus die Kerstman kreeg het veel te druk. Misschien zijn er ook wat extra Kerstmannen nodig? Een grappig verhaal over een Kerstman en een Kerstman en een Kerstman. Voor kinderen vanaf 4 jaar.
3-5
Titel in het Fins en Zweeds: Miljoona biljoona joulu pukkia
Million billion Santa Clauses
Keywords: Kerstmis