Stil stad - Tinga, Floor, ....-; Aps, Soetkine, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2021)
Eekhoorn gaat slapen. 'Stad, wil je stil zijn?' vraagt hij. Maar de stad tettert, gilt en blaft aan één stuk door. Eekhoorn is het zat en gaat op pad. Na elke stap wordt de stad een beetje kleiner. Eindelijk stilte. Of toch niet? Een grappig en vrolijk geïllustreerd verhaal over de stad en de natuur, over vertrouwde en onbekende geluiden.
3-5
Keywords: Prentenboek; Wonen