Kleuren, kleuren, overal kleuren - Donaldson, Julia, ....-; King-Chai, Sharon, ....-; Van de Vendel, Edward, 1964- (Amsterdam : Volt, 2022)
Wat schilder jij vandaag? Met blauwe verf een boomkikker, vogels met geel, een prachtige zwaan in het wit. In dit spannende avontuur van een jong meisje maak je kennis met alle kleuren uit de verfdoos. Het kleurrijke verhaal op rijm van Julia Donaldson, auteur van De Gruffalo en Wie heeft er één jonkie meer?, is prachtig geïllustreerd door Sharon King-Chai en vertaald door Edward van de Vendel.
3-5
Colours, Colours Everywhere
Keywords: Kleuren