De olifant - Desmond, Jenni, ....-; Goossens, Jesse, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2018)
Er was eens een kind dat een boek van de plank pakte en begon te lezen... Dat boek gaat over olifanten. Lees met hem mee en je komt achter de meest bijzondere dingen. Wist jij dat een olifant altijd op zijn tenen loopt? En dat hij zelfs de pootjes van de kleinste vlieg op zijn rug kan voelen? Dat hij soortgenoten 10 kilometer verderop kan horen en dat een grote mannetjesolifant wel 7000 kilo kan wegen? Ontdek nog veel meer in dit schitterende prentenboek over de vriendelijke reus uit het dierenrijk: de olifant.
3-5
The elephant
Keywords: Dieren -- olifant