Cijfers - van den Berg, Esther, ....- (Hasselt : Clavis, 2022)
Vandaag gaat Worm naar het strand. Wat komt hij onderweg allemaal tegen? Worm ziet één dinoskelet, twee wortels, drie babymuisjes ... en nog veel meer! Hij kan de cijfers ook voordoen met zijn lange lijf. Tel jij samen met Worm tot vijf?
3-5
Keywords: Prentenboek. -- Telboeken