Kunnen dinosauriërs ook paars zijn? : een prehistorische wereld vol kleur - Stothers, Greer, ....-; Martens, Saskia, ....- (Antwerpen : Infodok/Standaard Uitgeverij, 2022)
De prehistorische wereld barstte ooit van kleur. Maar hoe weten we hoe dinosauriërs eruitzagen? Hadden ze schubben, een vacht of veren? Welke geheimen bevatten duizenden jaren oude fossielen? En welke aanwijzigingen over lang geleden uitgestorven dieren kunnen we vinden in prehistorische grotkunst? Ontdek het in dit kleurrijke boek over paleontologie.
9-11
Kaleidoscope of dinosaurs and prehistoric life
Keywords: Dinosaurussen; Oertijd