Pootje na pootje - Wille, Riet, 1954-; Aertssen, Kristien, 1953- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2010)
Hoeveel poten heeft elk dier? Dat tel je hier. Een vis heeft er 0. Een slingerbeest 10. En wat een slingerbeest is kun je in dit boekje zien...
3-5
Keywords: Tellen; Telboeken