Het geheime bos - Dieckmann, Sandra, ....-; van der Zanden, Monique, 1961- (Zeist : Christofoor, 2022)
Aan de rand van een groot bos begint een gloednieuwe dag. De zon komt op, de dieren worden wakker en er is zoveel te zien. Kun jij elke verborgen schat vinden voor het einde van de dag? Het geheime bos is het hele jaar door een traktatie voor elke natuurliefhebber.
3-5
The Secret forest
Keywords: Dieren -- bos