Zo voel ik mij - Winters, Pierre, ....-; van Lindenhuizen, Eline, ....- (Hasselt : Clavis, 2022)
Wil je alles weten over gevoelens? Waar komen emoties vandaan? Wat hebben je hersenen en je zintuigen daarmee te maken? En is het erg als je af en toe boos of verdrietig bent? In dit boek lees je welke gevoelens er allemaal zijn en welke rol ze spelen in je leven. Je vindt ook een leuke strip, uitdagende vraagjes, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.
3-5
Keywords: GevoelenS-Gedrag