Zeepaardje zoekt een vriendje - Schubert, Ingrid, ....-; Schubert, Dieter, ....- (Amsterdam : Leopold, 2022)
Vandaag is de grote dag. Zeepaardje mag eindelijk uit papa's buidel. 'Veel plezier,' zegt papa, 'het is tijd om een vriendje te zoeken.' Maar de vissen willen niet met hem spelen. Want een zeepaardje is geen vis... Gelukkig is er iemand die zich daar niets van aantrekt! Een spannend onderwateravontuur.
3-5
Keywords: Vriendschap