De brandweer - Slegers, Liesbet, 1975- (Hasselt : Clavis, 2022)
Een brand kan heel gevaarlijk zijn. Gelukkig bestaat de brandweer! Brandweerlui springen in hun speciale pakken en haasten zich met de brandweerwagen naar de brand. Maar ze helpen mensen ook op andere manieren... Een vlot informatief boek op kleurmaat over de brandweer.
3-5
Keywords: Brandweer; Beroepen