Wat voel jij? - Oud, Pauline, 1963- (Hasselt : Clavis, 2021)
Wat voel jij? Voelt een ander dat ook? En welke woorden zijn er voor wat je allemaal kunt voelen? Het is fijn als je een ander kunt helpen en als je kunt vertellen waarom je bang, boos of blij bent! Begrip van eigen emoties en die van anderen is van groot belang voor een gezonde seksuele ontwikkeling. In dit boek maken kinderen op een heldere en interactieve manier kennis met emoties. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
3-5
Dit boek kwam tot stand in samenwerking met Sensoa en Rutgers.
Keywords: Emoties; Gevoelens-Gedrag