Wilde dieren van de savanne : dierenprentenboek met verhalen en informatie - Baeten, Marja, ....-; WNF; Jaquet, Gertie, ....- (Hasselt : Clavis, 2020)
Maak kennis met de leukste wilde dieren van de savanne. Na elk voorleesverhaal met prenten beland je op een dubbele pagina met foto's en weetjes. Zo leer je dieren echt kennen. Dit prentenboek over dieren combineert feiten en fictie op een bijzondere wijze. Een unieke samenwerking met het Wereld Natuur Fonds.
3-5
Keywords: Dieren