Nina Tomatina - Verstraeten, Ruth, ....-; Vandenbosch, Annelies, ....- (Antwerpen : Infodok/Standaard Uitgeverij, 2022)
Mijn naam is Nina. Nina Tomatina. Dat is niet echt, maar 't wordt wel gezegd door toptrut tengere Trina. Sinds Trina in haar klas zit, staat het leven van Nina op z'n kop. Want Trina is een onverbiddelijke pestkop en slim en sluw en slecht. Zo van de soort die stenen gooit in een sneeuwballengevecht. Tijdens de voorbereiding van het schooltoneel loopt het helemaal uit de hand. Wie o wie kan Trina stoppen?!
6-8
Keywords: Humor