De tandenslager - Verstraeten, Ruth, ....-; Vandenbosch, Annelies, ....- (Antwerpen : Infodok/Standaard Uitgeverij, 2021)
Kaat is een echte Durf-Al-Kampioen. Ze droomt ervan om stuntpiloot te worden en drijft haar ouders stilaan tot waanzin met haar roekeloze stoten. Maar hoewel ze nergens bang voor is, is er één GROOT probleem... Kaat heeft een gaatje in haar tand en durft niet naar de tandarts, want een tandarts... dat is een slager, met een boor! Een botte beul verkleed als dokter met een grijns van oor tot oor!
6-8
Keywords: Humor