Supersint - Rinck, Maranke, ....-; van der Linden, Martijn, ....- (Amsterdam : Leopold, 2022)
Marie wil graag een superheld zien, in het echt. 'Het is bijna vijf december,' zegt een meneer in het park. 'Misschien kom je Sinterklaas wel tegen?' Is Sinterklaas een superheld? Marie gelooft het niet. Maar dan begint de man te vertellen...
3-5
Keywords: Sinterklaas