De piraten komen! - Condon, John, ....-; Hunt, Matt, ....-; Gever, J. H., ....- (Haarlem : Gottmer, 2022)
De piraten komen! Verstop je! Snel! Tom staat op de uitkijk om piraten te spotten. Hij denkt steeds een piratenschip te zien, maar hij slaat keer op keer vals alarm. Iedereen is die waarschuwingen van Tom nu zat. Is er nog iemand die hem gelooft als de piraten ECHT komen?
3-5
The pirates are coming
Keywords: Piraten; Humor