Economie vandaag 2022 - De Cnuydt, Ivan, 1958-; De Velder, Sonia, ....- (Gent : Academia Press, 2022)
Economie vandaag is een complete en overzichtelijke inleiding tot het opleidingsonderdeel economie in het hoger onderwijs. Het boek slaat een brug tussen theorie en actualiteit en is een aantrekkelijk instrument om inzicht te verwerven in de verschillende facetten van het economische leven.
Basisboek + digitale studiehulp
Keywords: Economie