Online marketing, de essentie - Adamo, Nino, ....-; Buskes, Geert, ....- (Amsterdam : Pearson Benelux, 2022)
Online marketing is niet meer weg te denken uit het marketingvak: het is de afgelopen jaren geëvolueerd tot een volwassen vakgebied dat voortdurend in beweging is. Steeds ontstaan er voor ondernemingen nieuwe trends en mogelijkheden om klantrelaties aan te gaan en deze te verdiepen. Online marketing, de essentie beschrijft de kern en belangrijkste onderdelen van een online marketingaanpak. Uitgangspunt is het geven van een praktische uitleg van de theorie met veel voorbeelden en video's ter ondersteuning. Via de diverse QR-codes in het boek kan de student de theorie direct aan video's uit de praktijk koppelen. Online marketing, de essentie is uitermate geschikt voor studenten die behoefte hebben aan een praktisch toepasbaar en uitgebreid boek over online marketing, maar het is ook bedoeld om marketeers en (startende) ondernemers een body of knowledge te geven in dit snel veranderende vakgebied.
Met medewerking van Michèlle Merkx
Keywords: Marketing