Superfalen : creëer radicale openheid over fouten in organisaties - Deuring, Frank, ....- (Amsterdam : Boom, 2022)
Angst voor fouten veroorzaakt burn-outs, onnodige kosten en een waardeloze sfeer op de werkvloer. Hoe mooi is dat, een organisatie die radicaal open is over fouten? Daar voelt iedereen zich veilig om zelfs de meest gigantische blunders te delen. Daar word je niet afgerekend op fouten. Sterker nog: je lef wordt juist gewaardeerd.
Keywords: Arbeids- en organisatiepsychologie