Hasta La Vista - Enthoven, Geoffrey, ....- (2011)
In Hasta la Vista! zijn drie gehandicapte, vriendinloze jongens hun maagdenleven zat. De twintigers, van wie er twee in een rolstoel zitten en de derde bijna volledig blind is, willen seks. Haast is geboden, want één van de drie is een terminale kankerpatiënt, die voor hij sterft ontmaagd wil worden.
Keywords: Tragikomedie