Catfish - Joost, Henry, ....- (2010)
Het begint allemaal heel onschuldig. De 24-jarige Nev Schulman, een jonge fotograaf uit New York, krijgt via MySpace een verzoek van een 8-jarig meisje: ze wil graag een foto van hem naschilderen. Wat later krijgt hij het resultaat in de bus. Abby, zo heet het meisje, blijkt een echt natuurtalent te zijn. Het is het begin van een online vriendschap met Abby en haar familie - en in het bijzonder met haar oudere zus, de sexy Megan. Smileys, hartjes en kusjes vliegen virtueel over en weer. In een impulsieve bui besluit Nev samen met een paar vrienden de familie te gaan opzoeken in Michigan. Wat ze daar aantreffen, tart alle verbeelding...
Keywords: Sociale netwerken