De Magische apotheek : er hangt een geheim in de lucht - Ruhe, Anna, ....-; Carls, Claudia, ....-; Orthel, David, ....- (Houten : Van Holkema & Warendorf, 2022)
Lucie (13, ik-persoon) is verhuisd naar een heel oud huis waar het vreemd ruikt. Waar zouden die geuren vandaan komen? Samen met haar broertje Benno en buurjongen Mats gaat ze op onderzoek uit. Ze doen een wonderlijke ontdekking. Vanaf ca. 10 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Avonturenverhaal; Geheim, magie; Lager Onderwijs