De vuurzeevlieg en andere dierenverhalen - Tellegen, Toon, 1941-; Cneut, Carll, 1969- (Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2019)
Nieuwe dierenverhalen van Toon Tellegen, schitterend in kleur geïllustreerd door Carll Cneut. In dit prachtboek van twee grootmeesters kan het vuurvliegje veranderen in de vuurzeevlieg, kunnen de steeltjes op het hoofd van de giraf besluiten dat ze heel goed zonder giraf verder kunnen en komt de bizon tot zijn grote schrik op een dag zomaar zichzelf tegen.
Uitgegeven met productiesteun van het Vlaams Fonds voor de Letteren
9-11
Keywords: Dierenverhalen