De hapsnurkers in de puree - Ardagh, Philip, ....-; Menten, Tosca, 1961-; Scheffler, Axel, ....- (Amsterdam : Volt, 2022)
Ken je de HAPSNURKERS al? Die mensen zijn gewoon VERSCHRIKKELIJK! Ze trekken rond in een ANGSTAANJAGENDE caravan, eten stoofschotels van PLATGEREDEN kraaien en eekhoorntjes en maken RUZIE met IEDEREEN. Ooit stalen ze een baby die ergens hing te drogen aan een waslijn en noemden hem hun ZOON Sunny. Sunny’s voornaamste bezigheid is de Hapsnurkers uit de problemen te houden. Maar dankzij Baron Méér, Mik Minder, Mimi de schoenlappersjongen en een circusolifant (en nog VEEL MÉÉR anderen) is dat onbegonnen werk. Lees het allemaal ZELF maar. Niet schrikken, hoor.
Vanaf 8 jaar
Keywords: Avontuur