Wild - Wallis de Vries, Mel, ....- (Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, 2022)
Zes jongeren gaan op vakantie. Iedereen verbergt iets. Iedereen is een verdachte. En niet iedereen komt levend terug. Eindexamenreis naar Spanje. Het lijkt een droom die uitkomt voor een groep van vier meiden en twee jongens. Samen besluiten ze om een nachtje te kamperen in een onherbergzaam natuurgebied. De groep verdwaalt en ze zijn op elkaar aangewezen om te overleven. Naarmate de dagen verstrijken, maken frustratie en angst zich meester van de groep. Hoe kun je overleven als niemand te vertrouwen is?
Vanaf 14 jaar
Keywords: Thriller