De vertelsels van Baker de Bard - Rowling, J. K., 1965-; Buddingh', Wiebe, 1957- (Amsterdam : De Harmonie, 2022)
De Vertelsels van Baker de Bard bevat vijf toversprookjes vol avontuur, bedrog, hartzeer en, natuurlijk, magie. De oorspronkelijke runen werden vertaald door Hermelien Griffel en van uitgebreide aantekeningen voorzien door Professor Perkamentus. J.K. Rowling voegde een in leiding, opmerkingen en illustraties toe. Deze verzameling sprookjes is onmisbaar zowel voor Dreuzels als voor Tovenaars.
Vanaf 12 jaar
Keywords: Sprookjes