Einstein de pinguin - Rangeley, Iona, ....-; Tazzyman, David, ....-; Verheijen, Angelique, ....- (Amsterdam : HarperCollins, 2022)
Mag Einstein ook bij jou logeren? Wanneer de familie Stewart naar de dierentuin gaat, zijn Imogen en Arthur niet weg te slaan bij een kleine pinguïn. Ze gaan pas mee naar huis als hun moeder roept dat de pinguïn natuurlijk altijd welkom is om te komen logeren. Toch had niemand verwacht dat het dier die avond daadwerkelijk op de stoep zou staan, met een rugzakje om met de naam Einstein erop. Omdat het nu eenmaal was beloofd, mag Einstein blijven logeren. En hoewel een pinguïn in huis even wennen is, wordt hij al snel een onmisbare vriend voor alle gezinsleden. Maar hij kan niet voor altijd blijven. Toch?
6-8
Keywords: Humor