Maandag : de geheime dievengrot - Lazar, Ralph, ....-; Swirling, Lisa, ....-; Majoor, Hanneke, ....- (Amsterdam : Condor, 2022)
Saaie dagen? Die bestaan niet in het leven van Dex Kandoe. Vandaag wordt hij al vóór zijn ontbijt aangevallen door een stel worstelschurken. En dan hebben we het nog niet eens over de tweestaartige Duivelkat! De rest van deze maandag wordt er niet normaler op. Dex gaat naar school, waar hij les krijgt over broccoli-taal en papieren vliegtuigjes. En hij ontdekt een geheimzinnige dievengrot… Het eerste boek in een serie bomvol grappige tekeningen, losgeslagen humor en onvoorspelbare actie.
6-8
Keywords: Humor