Het geheim van de boswachter - den Hollander, Vivian, ....-; de Wit, Juliette, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Ploegsma, 2022)
Spekkie en Sproet gaan een weekend naar een camping in het bos. Ze denken dat ze daar alleen dierensporen zullen gaan volgen, maar dat hebben ze mis... Want in het dorp bij de camping wordt een bank beroofd, en in het bos zien ze de ene na de andere verdachte aanwijziging. Vooral de boswachter gedraagt zich vreemd. Maar ook de jongen van de receptie lijkt iets te verbergen. En wat is er aan de hand met de schaapherder? Als de twee vrienden een schimmige figuur tegenkomen, gaat het bijna mis...
6-8
Keywords: Detectives