Misjka - Van de Vendel, Edward, 1964-; Elman, Anoush, ....-; Schaap, Annet, ....- (Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2022)
Wanneer Roya en haar familie een huis krijgen in Nederland, zijn ze heel blij. Maar er ontbreekt nog iets, vindt Roya. Bij een huis hoort een huisdier. Het wordt een schattig wit dwergkonijntje, en ze noemt het Misjka. De hele familie is dol op hem. Roya vertelt Misjka over de vlucht uit haar land, maar op een dag is Misjka opeens verdwenen.
Vanaf 8 jaar
Keywords: Vluchtelingen