Het ei van oom Trotter - De Bel, Marc, 1954-; Broeders, Ken, ....- (Kalmthout : Pelckmans Uitgevers, 2021)
Alexander wordt gepest op school. Ook thuis is hij eenzaam, hij ziet zijn ouders bijna nooit. Wanneer zijn eigenzinnige oom Trotter komt logeren, krijgt hij eindelijk plezier in het leven. Maar oom Trotter moet snel weer weg. Als afscheid krijgt Alexander een heel bijzonder cadeau: een ei. Een magisch ei, dat tijdens een hevige stormnacht openbreekt. Vanaf dan zal Alexanders leven nooit meer hetzelfde zijn...
Vanaf 9 jaar
Keywords: Avontuur