Lampje - Schaap, Annet, ....- (Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2022)
Over geheimzinnige zeewezens en woeste piraten. Over het Zwarte Huis van de Admiraal, waarvan ze zeggen dat er een monster woont. Over een grijze vuurtoren op een eiland, dat nog net vastzit aan het vasteland. Over Lampje, de dochter van de vuurtorenwachter, die iedere avond de eenenzestig treden beklimt om het licht aan te steken. Over een stormachtige avond, waarop de lucifers op zijn en alles misgaat. Maar vooral over dapper zijn en meer kunnen dan je ooit had gedacht.
10-12
Boekenleeuw 2018
Gouden Griffel 2018
Nienke van Hichtum 2018
Woutertje Pieterse Prijs 2018
Keywords: Avontuur