En ik dan? - Descamps, Luc, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2021)
Voor haar veertiende verjaardag krijgt Emma hét cadeau van haar leven. Haar vader, die zijn gezin zeven jaar geleden verliet, neemt haar mee op een reis naar de Verenigde Staten van Amerika. Mama is net iets minder enthousiast, maar Emma is door het dolle heen. Maar is dit geschenk wel zo mooi als het lijkt? Kent Emma haar vader wel genoeg om alleen met hem op reis te gaan? Mischien is de terughoudendheid van haar moeder niet helemaal onterecht... Hoe vergeef je iemand die je op je zevende zomaar achterliet? Kun je zeven lange jaren van bitter weinig contact met een reisje uitwissen? Humor en scherpe confrontaties vormen de ingrediënten voor de zoektocht naar een antwoord op deze vragen.
Vanaf 13 jaar
Keywords: Vader-kindrelatie.