Escape room - Stoffels, Maren, ....- (Amsterdam : Leopold, 2022)
Vier vrienden geven zich op voor een escape room. In dit spel moeten ze binnen zestig minuten zien te ontsnappen uit een kamer. Maar wat gebeurt er als de persoon die hen opsluit helemaal niet van plan is hen te laten gaan? Een van de jongeren is het doelwit. Maar wie?
Vanaf 14 jaar
Keywords: Thriller