Er was misschien eens : 20 verhalen die waargebeurd zijn. Of niet? - De Bruyne, Kamiel, ....-; Daeren, Yarne, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2022)
Er was misschien eens is een boek met twintig verhalen die misschien ooit echt gebeurd zijn, maar misschien ook helemaal niet. Het is een spel dat je doet raden: is het verhaal waargebeurd of compleet verzonnen? Sla de pagina om en ontdek de waarheid! Een boek boordevol verhalen om van achterover te vallen en weetje om je vrienden mee omver te blazen. Een hilarisch boek voor iedereen die houdt van avontuur en mysteries of van walvissen die dringend moeten pissen.
Vanaf 8 jaar
Keywords: Weetjes