De ergste juffen en meesters van de wereld - Walliams, David, ....-; Ross, Tony, ....- (Hasselt : Clavis, 2022)
Heb je de grootste ettertjes van de wereld al ontmoet? Die waren nog lang niet zo erg als de ergste juffen en meesters van de wereld! Je bent gewaarschuwd.
Vanaf 8 jaar
Keywords: Humor