Bahar Bizar - De Cock, Michael, 1972-; D'Or, Arevik, ....- (Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2022)
Bahar heeft twee moeders en geen vader. In de klas vertelt ze dat haar vader een kikkervis is. En haar ene moeder is een wereldberoemde rockster, die vast tussen twee optredens door een keer naar de school wil komen om een drumsolo te geven. De klas staat op stelten. Maar hoe moet Bahar dit thuis gaan vertellen? Haar beide moeders doen van alles wat, maar wereldberoemd zijn ze niet… Een sprankelend verhaal over opgroeien, keuzes maken en erop vertrouwen dat het goedkomt.
De illustrator ontving voor dit boek een subsidie van Literatuur Vlaanderen
Vanaf 8 jaar
Keywords: Opgroeien