Koen in de kou - van der Zanden, Monique, 1961-; Van Nieuwenhuyzen, Martine, ....- (Zeist : Christofoor, 2022)
Tijdens zijn avonturen komt Koen te weten hoe zijn vriendjes leven als Koning Winter in het bos regeert. En gelukkig helpen ze hem als hij in de knoei komt!
Vanaf 6 jaar
Keywords: Beginnende lezers