Jet en de ruimtepiraten - Haen, Anaïd, ....-; Mathijsen, Django, ....-; Vanroye, Dave, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Alles aan pap spiegelde. Niets aan Jet deed dat, behalve haar oogwit en haar tanden. Jet trok haar bovenlip op en bekeek haar tanden in paps schouderblad. Ze glommen een beetje, je kon het eigenlijk geen spiegelen noemen, en stonden schots en scheef. Niets aan pap was schots en scheef. Aan mam ook niet, behalve die armen, maar daar kon ze niets aan doen, iets met een ongeluk toen Jet nog heel klein was. Mam had ook een deuk in haar schedel en soms deed haar bovenste rechteroog het niet goed, maar verder was ze symmetrisch.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Robots; Ruimte