De jongen op het dak - Sax, Aline, ....-; De Bruyn, Sassafras, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2020)
Een jongen bekijkt de wereld vanaf het dak. Hij wil niet naar beneden komen. Hij wil niets meer voelen sinds zijn zusje is overleden. De jongen ziet alles wat de mensen beneden doen, maar hij heeft er niets mee te maken. Of toch wel? Met veel bijzondere, kunstzinnige potloodtekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Afscheid nemen; Rouwproces