Luister nooit naar je moeder : en andere wijze raad van belangrijke vrouwen - In-'t-Ven, Kristien, ....-; De Vries, Marloes, ....- (Tielt : Lannoo, 2020)
Volg je eigen koers. Het maakt niet uit welke kleur je hebt. Lees deze en andere levenslessen en de verhalen van ruim zestig slimme vrouwen, die een bijdrage leverden aan de wereld als onder meer uitvinder, schrijver, klimaatactivist en wetenschapper. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Beroemde personen; Vrouwenemancipatie; Beroemde personen