Reis rond de wereld : voor kleine ontdekkingsreizigers - Dumont-Le Cornec Elisabeth, ....-; Demois, Agathe, ....-; Claeys, Sarah, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2019)
Ga je mee op ontdekkingstocht naar bijzondere (natuur)gebieden in vijf werelddelen? We bezoeken o.a. de Kilimanjaro in Afrika, de Grand Canyon in Amerika en de steppen van Mongolië. Grote atlas met globale kaarten van de werelddelen, kleurrijke illustraties, doetips en quizvragen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.
Van 6 tot 8 jaar
Keywords: Prentenboeken; Wereldatlassen; Atlassen-Vlaggen