De babyfoon - Vrielink, Karin, ....-; Bouwens, Eric, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Lynn hoort tijdens het babysitten een vreemd liedje aan de andere kant van de babyfoon. Volgens haar vriend Simon heeft de babyfoon een kanaal uit een ander huis opgevangen. Het lijkt alsof er een jongen wordt vastgehouden.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Detective; Ontvoering